Torsdag hello

Är ledig idag. Känns helt underbart. Tanken var att jag skulle ta en fet sovmorgon till minst klockan elva. Men varför går det aldrig att sova när man är ledig??? Sjukt irriterande. Vaknade i ren panik halv tio och trodde att jag hade försovit mig. Jobbigt. JAAAAA.

Resten av dagen kan jag väl inte klaga på. Har tänkt ligga i sängen och nöta serier. Hade velat gå ut och gå på isen också men jag orkar fan inte. Mina ben är som gelé efter löpträningarna i veckan. Ogillar min svaga kropp ganska rejält just nu. Det är jobbigare att komma i form efter handledsskadan och asienresan än vad jag hade väntat mig. Känns som att jag aldrig kommer orka. Det är så fantastiskt tråkigt att löpträna!!!!!!!

Men hur som haver. Jag är inte en rolig människa nu för tiden. Har så äckligt ont i huvudet hela tiden vilket resulterar i att jag knappt orkar prata med folk. Var helt säker på att jag hade en hjärntumör men sen kom jag på att mina överböjliga leder gör att ryggen och nacken låser sig emellanåt och det i sin tur leder till störd huvudvärk. Ska till en naprapat imorgon och knäcka ut hela kroppen. Så ofattbart skönt!! Jag måste fan ha blivit tappad på huvudet när jag var liten. Eller vara för tidigt född. Man kan inte ha en kropp som är såhär mongo!!

Serierna väntar. So long suckers!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0