Blablabla

Jag vet inte vem jag försökte lura när jag sa att jag skulle bli en bra bloggare. Jag skämtade nog bara. Precis som jag trodde att Gud gjorde när jag klev ut genom dörren imorse. Kändes som att få en kraftig käftsmäll. Vilken grym jävla kyla alltså!! Har aldrig varit med om liknande. Övervägde på allvar att hänga mig när jag kommit halvvägs till jobbet. Och då bor jag ändå nära mitt jobb. Hemskt!

Jag har bihåleinflammation. Näääääää, nu ångrar ni nog att jag gjorde comeback här på bloggen när jag bara skriver om sjukdomar. Men jag är inte sjuk lika ofta som jag var förut. Tacka gudarna för det. Men nu är jag sjuk. Tacka inte gudarna för det. Döda gudarna för det. Jag orkar inte. Jävla bihålor och halsmandlar och allt sånt där!!!! Dom kanske är nödvändiga i kroppen dock. Räcker nog med att förbanna virusbaciellerna.

Men okej. Jag ska inte tråka ut er med sjukdomsbabbel. Jag ska nog låta bli att tråka ut er över huvud taget. Sätter stopp för detta inlägg här och nu innan ni somnar. Eller innan jag somnar. Har börjat bli jävligt trött på kvällarna nu för tiden. Och mindre trött på mornarna. Vars fan är världen på väg? Jag, Julia Persson, orkar kliva upp ur sängen på mornarna. Har jorden hamnat upp och ned eller något?

Fattar ingenting.

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: TossaaaaN!!

Grattis på namnsdagen thrasher!

2011-02-16 @ 12:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0