Fredag

Det absolut bästa jag vet är att vara ren. Och det absolut jobbigaste med en gipsad hand/arm är att hålla sig ren. Det är ett rent helvete att duscha, tvätta händerna och städa. Känner mig som väääärldens slusk eftersom att jag bara orkar duscha varannan dag. Och att tvätta handen med gipset är i princip en omöjlighet. Min personliga hygien är inte vad den brukar vara med andra ord. Pinsamt att erkänna att jag är smutsig men så är det!!

Idag är dock en duschdag och det känns påfrestande både fysiskt och psykiskt. Jag ooooorkar inte. Det är inte bara duschningen jag inte orkar med. Det är alltihop. Kan jag bara få ta bort det här äckliga gipset någon gång??? Ååååååååååh. Jag vill vara ren. Jag vill jobba. Jag vill träna. Jag vill kunna ta på mig kläderna på 1 minut, inte stå och kämpa i en kvart för att få byxorna på plats. Men okej. Sex dagar kvar. Sen är jag förhoppningsvis fri. Om det skulle visa sig att jag måste ha gips ytterligare två månader släcker jag mitt liv. På riktigt alltså. Jag orkar inte.

Mmmmmmm ska sluta klaga nu. Jag vet att det finns folk som har det sämre, att detta bara är en bagatell. Men att gå från hektiskt liv till soffpotatis är det värsta jag varit med om. Uäh!

Dags att plasta in handen och hoppa i duschen! Förhoppningsvis är jag färdig innan sommaren är här!

Jag alldeles nyss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0