Fredaaaaag

Satana vilken underbar dag. Är ledig. Det var jag igår också men då sov jag bort hela dagen. Det var visserligen välbehövligt. Men idag ringde klockan 08.00. Är jag dum i huvudet undrar ni? Ja. Kanske. Men Sopjäveln och jag hade bestämt oss för att träna och hon började jobba klockan 11.00 så det blev ett tidigt besök på inpuls. Och ett kort. 30 minuters gym hann vi med innan Sopan ville gå därifrån för att hinna sminka sig innan jobbet. Jävla mungo.

Nämen jag känner mig stört mycket piggare idag än igår. Det är inte bra att sova för mycket. Hädan efter när jag är ledig ska jag tamefan kliva upp tidigt och göra lite nytta. Inte bara ligga och dö i sängen och kolla på massa serier.

Eftersom att Sopan bangade ett långt träningspass ska jag gå till inpuls och gymma lite med Slida lite när hon slutar skolan. Duktig jag är idag. Inte för att jag tränar utan för att jag har tagit mig i kragen och faktiskt träffat flera av mina underbara vänner. Finner nästan aldrig tid för att umgås med dom efterblivna människorna. Hann med en lite stanrunda med Ankan tidigare idag och ikväll ska jag umgås med Ribbz, Elina, Malin och Olivia. Saknar skolan lite, då sågs vi iallafall varje dag...

Nu ringde Slida så nu ska jag klä på mig och bege mig till Inpuls. Kul inlägg, jag vet. HEHEHEHEHEKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0