en till dag

Jag överlevde träningen igår! Tänka sig. Ska dock inte tala om hur jobbigt det var för stackars mig. Det är pinsamt! Efter uppvärmningen (!!!) pep det i lungorna när jag andades. Hehe kanske dags att ta upp träningen igen.

Vi fick helt fantastisk information på träningen också. Eftersom att vi har ny tränare vill han se hur vi ligger till konditionsmässigt. Ett intervalltest är därför aktuellt. Han vill slå på stort och ta det redan på tredje träningen vilket är på söndag. Hade varit helt okej om det inte vore för det faktum att vi har avslutningsfest på lördag. Konstigt att ha avslutningsfest när vi redan börjat om med fotbollen igen. Vi som är myndiga och som självklart kommer förtära alkoholhaltiga drycker på festen kommer alltså måsta göra dessa tester bakfulla. U.N.D.E.R.B.A.R.T!!!! Har alltså en väldigt trevlig söndag att se fram emot............. Uäh.

Får väl hitta glädjen på annat håll. Det var inte så svårt. Kom just på att jag är ledig i två hela dagar nu. Hahahaha mitt liv är fan i mig grymt!


Kommentarer
Postat av: jokki

ojj jag ar sa ledsen att jag inte kan gora testet ;)

2010-11-11 @ 15:37:30
URL: http://jokkihanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0